تجزیه درشت عناصر موجود در میوه لیمو ترش جهرم نشان داد که در پالپ و پوست: کلسیم (Ca)، منیزیم (Mg)، فسفر (P)، پتاسیم (K) و سدیم (Na) [36].
در روغن دانه C. limon، مواد اصلی اسیدهای چرب مانند اسید آراشیدونیک، اسید بهنیک و اسید لینولئیک و همچنین توکوفرول ها و کاروتنوئیدها هستند.
در روغن دانه C. limon، مواد اصلی اسیدهای چرب مانند اسید آراشیدونیک، اسید بهنیک و اسید لینولئیک و همچنین توکوفرول ها و کاروتنوئیدها هستند.
آخرین مطالعات نشان داد که روغن پالپ میوه حاوی اسیدهای چرب بیشتری در مقایسه با سایر گونه های مرکبات مانند C.
است.
اسیدهای چرب زیر در روغن پالپ لیمون C. شناسایی شده است: اسید بهنیک، اسید اروسیک، اسید گوندوئیک، اسید لوریک، اسید لینولئیک، اسید α-لینولنیک، اسید مارگاریک، اسید پالمیتیک، اسید پالمیتولئیک، اسید پنتادکانوئیک و اسید استئاریک.
تیم Mucci و همکاران. [35] مشخصات متابولیک قسمت های مختلف میوه C. limon را بررسی کردند.
فلاودو، آلبیدو، پالپ، غدد روغنی، و دانههای میوه لیمو و مرکبات از طریق طیفسنجی تشدید مغناطیسی هستهای چرخشی با زاویه جادویی با وضوح بالا (HR-MAS NMR) مورد مطالعه قرار گرفتند.
آنالیزها مستقیماً بر روی بافت های سالم و بدون هیچ گونه دستکاری فیزیکی و شیمیایی انجام شد. در C. limon flavedo شناسایی شد: ترپنوئیدها (لیمونن، β-پینن و γ-ترپینن)، اسیدهای آمینه (آسپارژین، آرژنین، گلوتامین، پرولین)، اسیدهای آلی (اسید مالیک و اسید کوئینیک)، اسمولیت ها (استاکیدرین) و اسید چرب.
زنجیره ها و قندها (گلوکز، فروکتوز، بتا فروکتوفورانوز، میئوینوزیتول، سیلواینوزیتول و ساکارز) (جدول 3). آلبیدوی میوهوجود سیگنالهای پایینی را نشان داد.
آمینواسیدها (آلانین، ترئونین، والین، گلوتامین)، قندها (گلوکز، ساکارز، بتا فروکتوفورانوز، میئوینوزیتول، سیلوینوزیتول و بتا فروکتوپیرانوز)، و اسمولیتها (استاک) β-هیدروکسی بوتیرات، اتانول) (جدول 3). در albedo، سیگنالهای شفاف از فلاونوئیدها، مانند هسپریدین و روتوزید، شناسایی شدند که با آنالیزهای کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) نیز شناسایی شدهاند.
تجزیه و تحلیل ترکیب HR-MAS NMR غدد نفتی وجود ترپنوئیدها (لیمونن، γ-ترپینن، بتا-پینن، α-پینن، ژرانیال، نرال، سیترونلال، میرسن، سابینن، α-توژن، نرول و استرهای ژرانیول) و قندها را نشان داد.
تجزیه و تحلیل پالپ C. limon وجود اسیدهای آمینه (آسپارژین، پرولین، آلانین، اسید γ-آمینو بوتیریک (GABA)، گلوتامین، ترئونین و والین)، اسیدهای آلی (اسید سیتریک و اسید مالیک)، قندها (گلوکز، ساکارز، بتا فروکتوفورانوز، بتا فروکتوپیرانوز، میئوینوزیتول و سیلواینوزیتول) و اسمولیت ها (استاکیدرین، اتانول و متانول).
تجزیه و تحلیل دانه های HR-MAS NMR نشان داد که ترکیب آنها توسط سیگنال های تری گلیسیرید (لینولئیک اسید، اسید لینولنیک و مشتقات آنها)، قندها (گلوکز و ساکارز)، اسمولیت ها (استاکیدرین) و تریگونلین غالب است.