سیب یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان است. با این حال، سیب قرمز در عراق چیزی بیش از «رنگ قرمز» دارد.
در واقع صدها رقم مختلف سیب وجود دارد و همه آنها کمی متفاوت هستند.
همانطور که نشان داده شده است، سیب های آمبروزیا تا حدی قرمز و تا حدودی سبز به نظر می رسند، و برخی مناطق حاوی ترکیبی از دو رنگ هستند.
این سیب ها یکی از شیرین ترین انواع سیب ها هستند و بافتی ترد و ترد با گوشت آبدار دارند. علاوه بر این، سیب آمبروزیا اسیدیته پایینی دارد، بنابراین طعم آن ها اصلا ترش نیست.
همچنین، سیبهای آمبروزیا بسیار بزرگ هستند و وزن آنها از اکثر سیبهای دیگر بیشتر است.
- نام رایج: Ambrosia
- نام علمی: Malus domestica Ambrosia
- منبع: بریتیش کلمبیا، کانادا
- طعم: شیرین، آبدار
- وزن معمولی: 182 گرم
در اینجا داده های تغذیه ای یک سیب آمبروزیا متوسط (182 گرم) آمده است.
- کالری: 95 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 25 گرم
- فیبر: 4.4 گرم
- شکر: 19 گرم
- چربی: 0.3 گرم
- پروتئین: 0.5 گرم
همانطور که در تصویر نشان داده شده است، سیب های Braeburn عمدتا قرمز هستند و در برخی از مناطق، تکه های سبز کمی از پایه وارد می شود.
سیب های بریبورن دارای بافتی ترد، ترد و آبدار، با طعمی شیرین و کمی ترش هستند.
کشف Braeburn در سال 1952 اتفاق افتاد و ارتباط نزدیکی با سیب های گرنی اسمیت و لیدی همیلتون دارد.
- نام رایج: Braeburn
- نام علمی: Malus domestica Braeburn
- منبع: نلسون، نیوزیلند
- طعم: شیرین، آبدار، کمی ترش
- وزن معمولی: 133 گرم
در اینجا ارزش غذایی یک سیب بریبرن متوسط (133 گرم) آورده شده است.
- کالری: 72 کیلو کالری
- کربوهیدرات: 16 گرم
- فیبر: 2.4 گرم
- شکر: 16 گرم
- چربی: 0.1 گرم
- پروتئین: 0.5 گرم
برخلاف اکثر سیب های دیگر، سیب های براملی شکل صاف و یکنواختی ندارند. در عوض، شکلی ناهموار دارند و یک طرف آن اغلب بزرگتر (یا برآمده) از طرف دیگر است.
سیب های براملی به دلیل استفاده گسترده در آشپزی به عنوان «سیب پخت و پز» نیز شناخته می شوند. یکی از دلایلی که باعث محبوبیت آنها در پخت و پز می شود، ویژگی های طعم آنها است.