BUCATINI همچنین به عنوان ماکارونی لوله ای دراز شناخته می شود، یک ماکارونی غلیظ شبیه اسپاگتی است که سوراخی از مرکز آن می گذرد.
این نام از ایتالیایی آمده است: buco به معنی سوراخ، در حالی که bucato یا نوع ناپلی آن perciato به معنای سوراخ شده است.
بوکاتینی در سرتاسر لاتزیو به ویژه رم رایج است. این ماکارونی لولهای است که از آرد گندم سخت و آب درست میشود.
طول آن 25 تا 30 سانتی متر (10 تا 12 اینچ) با قطر 3 میلی متر (⅛ اینچ) است. متوسط زمان پخت نه دقیقه است.
در غذاهای ایتالیایی، آن را با سس های کره ای، پنستا یا گوانسیاله، سبزیجات، پنیر، تخم مرغ و آنچوی یا ساردین سرو می کنند.
یکی از رایج ترین سس ها برای سرو با بوکاتینی سس کلاسیک آماتریسیانا است. به طور سنتی با guanciale، نوعی گوشت پخته شده از گوشت خوک تهیه می شود.
به طور مشابه، زیتی میله های توخالی بلندی است که دارای بافت صاف و دارای لبه های برش مربع هستند. “cut ziti” زیتی است که به لوله های کوتاه تر بریده شده است. زیتونی نیز وجود دارد که نسخه وسیع تری از زیتی است.
CAMPANELLE نوعی ماکارونی است که به شکل مخروطی با لبههای ژولیده یا گل زنگوله مانند است. گاهی اوقات به آن Gigli نیز می گویند.
قرار است با سس غلیظ یا در کاسرول سرو شود. در ایتالیایی، campanelle همچنین می تواند به “زنگ های دستی” اشاره کند.
“زنگ ها” ماکارونی کامپانل شبیه یک مخروط کوچک با لبه ژولیده است. به نام پاستا گیگلی نیز شناخته می شود.
ماکارونی کامپانل را می توان با پروتئین های بدون چربی، سبزیجات یا سس هایی با هر پایه ای جفت کرد. این شکل ها می توانند در سالاد ماکارونی سرد نیز مفید باشند.
نوعی پاستا شبیه تورتلینی، ماکارونی شکم پر. برخلاف تورتلینی که از پر کردن گوشت استفاده میکند، کپلتی معمولاً با پارمیجانو-رجیانو، گرانا پادانو یا روبیولا پر میشود.