از ذرت علوفه ای خراسان رضوی در تهیه غذای سلف یکی از دانشگاه ها استفاده می شود

هنگام تغذیه با سطوح بالایی از ذرت علوفه ای خراسان رضوی ریز و آسیاب شده، اختلالات گوارشی، اسیدوز و بانی کننده ممکن است رخ دهد.

بیشتر تحقیقات در مورد ذرت با وزن آزمایشی سبک نشان می دهد که ارزش غذایی مشابهی با دانه با وزن آزمایش بالاتر دارد.

داده های دانشگاه نبراسکا نشان می دهد که ذرت با وزن آزمایشی سبک (46 تا 48 پوند در هر بوشل) ارزش تغذیه ای مشابه ذرت با وزن آزمایشی معمولی (55 تا 56 پوند در هر بوشل) دارد.

تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایالتی داکوتای جنوبی نشان می دهد که ارزش انرژی خالص ذرت با وزن آزمایشی کم ممکن است کمی بیشتر از ذرت با وزن آزمایشی معمولی باشد.

ذرت را می توان به صورت مرطوب برداشت و به عنوان ذرت با رطوبت بالا ذخیره کرد. برای اینکه ذرت در این روش استفاده شود، برای ذخیره سازی بهینه باید با رطوبت 22 تا 32 درصد برداشت شود.

ذرت با رطوبت بالا از نظر انرژی و محتوای پروتئین مشابه ذرت خشک است و چندین مزیت برداشت دارد:

ذرت

عملکرد معمولاً به دلیل ریزش کمتر گوش در مزرعه افزایش می یابد.

ذرت با رطوبت بالا امکان برداشت زودتر ذرت را فراهم می کند و از مشکلات مرتبط با آب و هوای نامطلوب جلوگیری می کند.

هیچ هزینه خشک کردنی وجود ندارد. تولیدکنندگان همچنین باید بدانند که ذرت با رطوبت بالا دارای معایبی است. در مقایسه با ذرت خشک:

جایگزین های بازاریابی محدود است. ذرت با رطوبت بالا که آسیاب یا نورد می شود فقط از طریق دام نشخوارکنندگان قابل فروش خواهد بود.

ذرت با رطوبت بالا ممکن است به تجهیزات ذخیره سازی و پردازش اضافی نیاز داشته باشد.

ذرت با رطوبت بالا سیلو شده نادرست منجر به فساد و تلفات بیش از حد ذخیره سازی می شود.

ذرت با رطوبت بالا باید در یک سیلو دربسته (پناهگاه، کیسه های سیلو یا ساختار محدود کننده اکسیژن) نگهداری شود.

برای ذخیره سازی و استفاده بهینه، باید قبل از ذخیره سازی پردازش شود. آسیاب کردن یا غلتاندن و بسته بندی بعدی ذرت، خروج اکسیژن را در سیلو تسهیل می کند.