از سماق قرمز برای لاغری می توان در پخت شیرینی برنجی استفاده کرد

ریشه سماق گیاه رُس است. میوه گیاه سماق قرمز برای لاغری مناسب می باشد و به دست آمده از گیاه رُس را خشک و آسیاب می کنند.

سماق مخصوصاً برای دادن طعم ترش یا لیموناد به غذاهای گوشتی از پایه اضافه استفاده می شود.

با توجه به گیاهانی که به طور مکرر در غذا استفاده می شود، سماق کمتر از سایرین استفاده می شود. زیرا معمولاً غذا مزه لیموناد یا گمنامی را دوست ندارد.

اما میوه گیاه سماق به خصوص در آمریکای شمالی بسیار محبوب است. برای طعم ترش عالی همراه با فواید سلامتی آن برداشت می شود.

بوته های سماق که در بسیاری از نقاط جهان به ویژه در خاورمیانه، آمریکای شمالی و آفریقا رشد می کنند و مورد استفاده قرار می گیرند در مناطق وسیعی رشد می کنند.

گیاهان سماق قرمز، سبز یا کرم رنگ با گذشت زمان خشک می شوند و به صورت خوشه های هسته ای قرمز تیره و بنفش در می آیند.

سماق

سماق جایگاه بزرگی در غذاهای ترکی، عربی و خاورمیانه پیدا کرده است. بویژه طعم ترکی گیاه سماق، بومیان آمریکای شمالی در شربت و چای سرد یا گرم تهیه و مصرف می کنند.

سماق دارای آنتی اکسیدان های قوی است که با سلول های بدی که به سلول های سالم آسیب می رسانند مبارزه می کند.

طبق یک مطالعه علمی در سال 2004، آنتی اکسیدان ها با سلول های بد مسئول بیماری های قلبی، پیری زودرس، اختلالات معده و بسیاری از عوارض جانبی دیگر مبارزه می کنند.

در نتیجه یک تحقیق علمی دیگر مشخص شد که سماق اثر ضد قارچی موثری دارد. سماق می تواند با آسپرژیلوس فلاووس (موثرترین سلول مضر) به ویژه یک پاتوژن انسانی مبارزه کند.

آسپرژیلوس فلاووس می تواند باعث عفونت ریه و تنگی نفس شود.

شیمی درمانی نوعی درمان سرطان است که از داروها برای متوقف کردن رشد سلول های سرطانی، یا از طریق کشتن سلول ها یا با جلوگیری از تقسیم آنها استفاده می کند.