من می خواستم یک کلوچه با مواد مغذی درست کنم که می تواند یک ولع شیرین را نیز برآورده کند! این دستور شامل مواد مختلفی است که برخی از آنها عبارتند از: خرما و گردو.
خرید و فروش کلوچه خرمایی نرم و لطیف در سال آینده بسیار بالا می رود.
اگر میوههای خشک یا آجیل مورد علاقه دیگری دارید، میتوانید به راحتی تعویض کنید تا ترجیحات شخصی شما را بهتر برآورده کند.
مواد لازم برای شیرینی خرمایی گردو:
1 فنجان کره بادام زمینی ترد
2 قاشق غذاخوری کره بدون لبنیات
¼ فنجان مخلوط پخت ترویا
1 عدد تخم مرغ
½ فنجان جو کواکر قدیمی
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
¼ قاشق چایخوری نمک کوشر
تکه های گردو 1/4 پیمانه
1/4 فنجان خرما، خرد شده
1/4 فنجان کشمش
طرز تهیه شیرینی خرمایی گردو:
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید
یک ورقه پخت را با اسپری پخت و پز اسپری کنید
در یک کاسه بزرگ، مخلوط بیکینگ ترویا، کره بدون لبنیات و کره بادام زمینی را با هم خامه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود
مواد خشک را اضافه کنید: جو، جوش شیرین و نمک
گردو، خرما و کشمش را به آرامی مخلوط کنید
از یک قاشق کوکی کوچک استفاده کنید تا مخلوط را به 20 کوکی کوچک تقسیم کنید
شیرینی ها را به مدت 10 دقیقه در دمای 350 درجه بپزید
کوکیهای خرما زنجبیل تازه کوکیهای مناسب برای کریسمس یا هر زمان هستند! این کلوچه ها که با زنجبیل تازه تهیه می شوند، طعمی تند به آن اضافه می کنند، همراه با پودر زنجبیل، مقدار زیادی ملاس تیره، و خرمای جویدنی خرد شده، طعم های بسیار جالبی دارند. آنها با شکر توربینادو پوشانده شده اند که یک پوشش زیبا و شیرین و درخشان و یک بافت ترد لذت بخش می دهد.