ترشک زردآلو در درمان سرطان ریه نقش مهمی دارد

زردآلو (Prunus armeniaca) میوه هسته دار است که به آلو ارمنی نیز معروف است. ترشک زردآلو گرد و زرد، آنها شبیه یک نسخه کوچکتر از هلو هستند، اما طعم ترش آلوهای بنفش را دارند.

آنها بسیار مغذی هستند و فواید بسیاری برای سلامتی مانند بهبود هضم و سلامت چشم دارند.

ترشک زردآلو بسیار مغذی است و حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.

فقط 2 زردآلو تازه (70 گرم) فراهم می کند:

  • کالری: 34
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: 0.27 گرم
  • فیبر: 1.5 گرم
  • ویتامین A: 8 درصد از ارزش روزانه (DV)

ترشک

  • ویتامین C: 8 درصد از DV
  • ویتامین E: 4٪ از DV
  • پتاسیم: 4٪ از DV

علاوه بر این، این میوه منبع مناسبی از بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که همگی آنتی اکسیدان های قوی هستند که به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن شما کمک می کنند.

بهتر است ترشک زردآلو را کامل و بدون پوست میل کنید، زیرا پوست دارای مقادیر زیادی فیبر و مواد مغذی است. حتما سنگ را دور بریزید، زیرا غیرقابل خوردن است.

ترشک زردآلو کالری و چربی کمی دارد و همچنین منبع عالی ویتامین های A و C است.

زردآلو منبع عالی بسیاری از آنتی اکسیدان ها از جمله بتا کاروتن و ویتامین های A، C و E است.

علاوه بر این، آن ها سرشار از گروهی از آنتی اکسیدان های پلی فنل به نام فلاونوئیدها هستند که نشان داده شده است در برابر بیماری ها از جمله دیابت و بیماری قلبی محافظت می کنند.

فلاونوئیدهای اصلی ترشک زردآلو عبارتند از اسیدهای کلروژنیک، کاتچین و کوئرستین.

این ترکیبات برای خنثی کردن رادیکال های آزاد، که ترکیبات مضری هستند که به سلول های شما آسیب می رسانند و باعث استرس اکسیداتیو می شوند، کار می کنند.

استرس اکسیداتیو با چاقی و بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی مرتبط است.

در یک مطالعه روی 2375 نفر، محققان یک سیستم امتیازدهی برای اندازه گیری تغییرات در سطوح نشانگرهای التهابی ایجاد کردند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.