روغن سویا خوراکی و ترک اعتیاد در یک هفته

نوعی روغن گیاهی است که از سویا به دست می آید و به صورت خوراکی استفاده می شود.

رنگ نارنجی روشن و قهوه ای است. روغن سویا حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است که برای سلامتی و آنتی اکسیدان طبیعی توکوفرول مفید است.

روغن سویا خوراکی یکی از بهترین منابع لسیتین است.

مشتقات سویا به عنوان مکمل غذایی، 19-21% فسفاتیدیل کولین، 8-20% فسفاتیدیل اتانول آمین، 21-20% فسفولیپید اینوزیتول، 30-35% روغن سویا 2-5% استرول، 5% کربوهیدرات 5- و 11% مرطوب کننده سایر فسفاتیدیدها هستند.

لسیتین موجود در سویا به ویژه برای تقویت حافظه مفید است.

معمولاً از دانه های زرد سویا تهیه می شود که از خرد کردن و فشار دادن دانه های سویا به دست می آید.

این روغن رنگ زرد مایل به قرمز دارد و بویی شبیه لوبیا می دهد.

روغن سویا در دمای معمولی مایع است و در دماهای بالاتر منجمد می شود.

یک حلال شیمیایی به نام هگزان اغلب برای حذف روغن سویا باقی مانده در روغن پس از استخراج کوتاه مدت استفاده می شود.

امروزه متخصصان تغذیه با مطالعات ژنتیکی سعی در غنی سازی فرآورده های حیوانی و پروتئینی با استفاده از اسیدهای چرب غیر اشباع، غنی سازی فرآورده های حیوانی و کاهش سهم اسیدهای چرب اشباع با اسیدهای چرب امگا 3 دارند و تغذیه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

ترکیب اسیدهای چرب موجود در چربی های حیوانی به دلیل روغن های موجود در خوراک دام است و روغن سویا حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه اسید لینولئیک است و نسبت به سایر روغن های گیاهی تعادل اسیدهای چرب بهتری دارد.

بنابراین روغن سویا می تواند نقش موثری در تقویت گوشت مرغ داشته باشد.

کاربردهای روغن سویا: روغن سویا با کیفیت بالا یکی از خوش طعم ترین روغن ها است.

این روغن برای استفاده در سالاد و آشپزی مناسب است.

روغن سویا مایع سرشار از امگا 3 و امگا 6 و همچنین اسیدهای چرب ضروری است.

این روغن مایعی با دامنه حرارتی نسبتاً وسیع و دارای ترکیبات بسیار غیراشباع است.

روغن سویا از پیشرفت سرطان پوست و همچنین سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

این روغن باعث افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) می شود.

همچنین ممکن است در پیشگیری از سرطان های مرتبط با هورمون نقش داشته باشد.

این ماده در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین تقاضای زیادی در سراسر جهان دارد.

اسید چرب سویا از روغن سویا ساخته می شود، بقیه روغن در طی فرآیند تخمیر در طی فرآیند تصفیه روغن سویا تصفیه می شود.