معماری از کشک قیطران اصفهان به عنوان ماده اصلی خانه سازی استفاده کرد

کشک یک فرآورده لبنی است. کشک قیطران اصفهان یک غذای تخمیر شده است که در سراسر جهان شناخته شده است.

فرآیند تخمیر با افزودن باکتری به شیر انجام می شود. ارزش غذایی منحصر به فرد کشک به طرق مختلف مفید است.

کشک علاوه بر تقویت طعم غذاهای مختلف، هضم غذا را نیز بهبود می بخشد و باعث استحکام استخوان ها و دندان ها می شود.

مصرف منظم کشک همچنین باعث کاهش سطح کلسترول و کاهش فشار خون بالا می شود. ایمنی بدن را افزایش می دهد و همچنین به بهبود سلامت پوست، کاهش شوره سر و سایر فواید نیز کمک می کند.

جدای از آن، کشک همچنین به کاهش سطح استرس کمک می کند، که آن را به یک درمان طبیعی برای فشار خون بالا و سایر مسائل مرتبط تبدیل می کند.

مصرف منظم مقدار مناسب کشک به کاهش وزن و افزایش تناسب اندام کمک می کند. همه این عوامل باعث می شود که کشک به یک انتخاب غذایی مطمئن برای افرادی که خواهان سبک زندگی سالم هستند تبدیل شود.

کشک

کشک یا ماست از ترکیب باکتری های مناسب در شیر تشکیل می شود. باکتری ها شیر را غلیظ می کنند و طعم دیگری به آن می دهند که ترش است.

این فرآیند باعث می شود تا مواد مغذی شیر دوام بیشتری داشته باشند. از کشک در تهیه بسیاری از غذاها و همچنین مصرف مستقیم استفاده می شود.

مردم همچنین از آن برای درمان های زیبایی و سایر فواید نیز استفاده می کنند. ارزش غذایی کشک دلیل اصلی محبوبیت آن است. 100 گرم کشک حاوی:

  • حدود 98 کالری
  • حدود 3.4 گرم کربوهیدرات
  • تقریباً 4.3 گرم چربی
  • 11 گرم پروتئین
  • 364 میلی گرم سدیم
  • 104 میلی گرم پتاسیم

جدا از آن، کشک همچنین دارای کلسیم، منیزیم، ویتامین A، D و B-12 نیز می باشد.

افرادی که از مشکل سوء هاضمه رنج می برند با مصرف منظم کشک فواید زیادی می برند. توانایی حفظ تعادل در سطح اسید معده را دارد.