چای سیاه که از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس ساخته شده است، یک چای توینینگز آبی واقعی است.
این نوشیدنی همچنین یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، به ویژه در بریتانیا و ایرلند. در واقع، تصور میشود که بریتانیاییها هر روز تقریباً 100 میلیون فنجان چای سیاه مینوشند.
به دلیل طعم کمی تلخ و گس، بسیاری از افراد از افزودن مقدار کمی شیر به چای سیاه لذت می برند.
چند تفاوت بین چای سبز و سیاه وجود دارد. نکته اصلی این است که چای سیاه به فرآیند تولید طولانی تری نیاز دارد.
در حالی که برگهای چای تقریباً بلافاصله در فرآیند تهیه چای سبز گرم میشوند، برگهای چای سیاه ابتدا در آفتاب خشک میشوند.
سپس برگهای پژمرده را غلت میدهند تا سلولهای خود را بشکنند، که باعث میشود برگها سریعتر اکسید شوند. در معرض اکسیژن.
این نوردهی در اتاقهای گرم صورت میگیرد تا اکسیداسیون برگها را تسریع کند و به رنگ قرمز/قهوهای تیره تبدیل شود. در این مرحله، چای گرم می شود تا اکسیداسیون متوقف شود.
چای سیاه یکی از انواع چای است که بیشتر مورد تحقیق قرار گرفته است و بسیاری از تحقیقات بی نتیجه هستند.
با این حال، بررسی های سیستماتیک نشان می دهد که ممکن است به طور بالقوه تأثیر مفید کمی بر فشار خون، خطر دیابت نوع 2 و نمایه کلسترول داشته باشد.
منشا چای برنج قهوه ای کره است و به سادگی شامل خیساندن کیسه های چای است که حاوی دانه های برشته شده برنج قهوه ای در آب جوش است.
این چای در ژاپن نیز محبوب است و یافتن آن در سراسر جهان نسبتاً آسان است.
هنگام بازدید از یک فروشگاه مواد غذایی محلی آسیایی باید بتوان چای را از زیر خاک بیرون آورد، در غیر این صورت به طور گسترده از فروشگاه های آنلاین در دسترس است.
با توجه به طعم آن، چای خاکی است و طعمی شبیه برنج سوخاری دارد. هم ظاهر و هم طعم چای نسبتاً معمولی است، اما نوشیدنی آن لذت بخش و با طراوت است.