ترشک زردآلو در درمان سرطان ریه نقش مهمی دارد

زردآلو (Prunus armeniaca) میوه هسته دار است که به آلو ارمنی نیز معروف است. ترشک زردآلو گرد و زرد، آنها شبیه یک نسخه کوچکتر از هلو هستند، اما طعم ترش آلوهای بنفش را دارند.

آنها بسیار مغذی هستند و فواید بسیاری برای سلامتی مانند بهبود هضم و سلامت چشم دارند.

ترشک زردآلو بسیار مغذی است و حاوی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.

فقط 2 زردآلو تازه (70 گرم) فراهم می کند:

  • کالری: 34
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: 0.27 گرم
  • فیبر: 1.5 گرم
  • ویتامین A: 8 درصد از ارزش روزانه (DV)

ترشک

  • ویتامین C: 8 درصد از DV
  • ویتامین E: 4٪ از DV
  • پتاسیم: 4٪ از DV

علاوه بر این، این میوه منبع مناسبی از بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که همگی آنتی اکسیدان های قوی هستند که به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن شما کمک می کنند.

بهتر است ترشک زردآلو را کامل و بدون پوست میل کنید، زیرا پوست دارای مقادیر زیادی فیبر و مواد مغذی است. حتما سنگ را دور بریزید، زیرا غیرقابل خوردن است.

ترشک زردآلو کالری و چربی کمی دارد و همچنین منبع عالی ویتامین های A و C است.

زردآلو منبع عالی بسیاری از آنتی اکسیدان ها از جمله بتا کاروتن و ویتامین های A، C و E است.

علاوه بر این، آن ها سرشار از گروهی از آنتی اکسیدان های پلی فنل به نام فلاونوئیدها هستند که نشان داده شده است در برابر بیماری ها از جمله دیابت و بیماری قلبی محافظت می کنند.

فلاونوئیدهای اصلی ترشک زردآلو عبارتند از اسیدهای کلروژنیک، کاتچین و کوئرستین.

این ترکیبات برای خنثی کردن رادیکال های آزاد، که ترکیبات مضری هستند که به سلول های شما آسیب می رسانند و باعث استرس اکسیداتیو می شوند، کار می کنند.

استرس اکسیداتیو با چاقی و بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی مرتبط است.

در یک مطالعه روی 2375 نفر، محققان یک سیستم امتیازدهی برای اندازه گیری تغییرات در سطوح نشانگرهای التهابی ایجاد کردند.