رب گوجه فرنگی از جمله رب گوجه نازچین یک رب غلیظ است که باید با قاشق از ظرف خارج شود. پوره گوجه فرنگی رقیق تر و مایع تر است، مانند سس مخلوط.
پوره گوجه فرنگی گاهی اوقات از مخلوط رب گوجه فرنگی و آب درست می شود، در حالی که رب را می توان از پوره کم شده تهیه کرد.
یکی شیرین تر از دیگری است. رب گوجهفرنگی طعم ملایمتر و شیرینتری نسبت به پوره دارد که طعم اسیدیتر گوجهفرنگی تازه را دارد.
آنها متفاوت آماده شده اند: هم رب گوجه فرنگی و هم پوره گوجه فرنگی از گوجه فرنگی پخته شده و صاف شده در حال پخت و صاف کردن درست می شود.
با این حال، گوجهفرنگیهایی که رب میسازند، مدت زمان بیشتری پخته میشوند و پس از تبخیر آب، به غلیظ تبدیل میشوند.
پوره گوجه فرنگی مخلوطی از گوجه فرنگی است که کمی غلیظ تر از سس است اما ضخامت کمتری نسبت به رب دارد.
آنها متفاوت استفاده می شوند: می توانید با کمی تنظیمات به جای هم از پوره و رب استفاده کنید، اما رب گوجه فرنگی معمولاً برای غلیظ کردن سس گوجه فرنگی (مانند تهیه سس مارینارا) یا ایجاد طعم دهنده اضافی برای سس پاستا یا سس پیتزا استفاده می شود.
از پوره گوجه فرنگی برای تهیه بسیاری از سس های ایتالیایی مانند سس پیتزا و چاشنی های مبتنی بر سس مانند سالسا یا دیپ استفاده می شود.
به جای اینکه به فروشگاه مواد غذایی بروید، می توانید پوره گوجه فرنگی را جایگزین رب گوجه فرنگی خانگی خود کنید.
برای توضیح سریع نحوه جایگزینی پوره گوجه فرنگی به جای رب و بالعکس به خواندن ادامه دهید.
اگر متوجه شدید که از پوره گوجه فرنگی خارج شده اید (یا بدون هیچ گوجه فرنگی تازه ای که خودتان آن را درست کنید)، می توانید رب گوجه فرنگی و آب را به مقدار مساوی ترکیب کنید تا یک جایگزین پوره گوجه فرنگی درست کنید.