سیب برای دیابت داروی موثری برای رفع سنگ کلیه است

یک میان وعده خوب برای افراد مبتلا به دیابت سیب برای دیابت می باشد. فیبر آنها ممکن است به جلوگیری از افزایش قند خون و سطح انسولین کمک کند و فروکتوز ممکن است برای سطح انسولین مفیدتر از گلوکز باشد.

سیب همچنین حاوی بسیاری از مواد مغذی است. فرد مبتلا به دیابت باید بداند که سیب چگونه ممکن است بر آنها تأثیر بگذارد تا بتواند این میوه را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجاند.

این مقاله به چگونگی تأثیر مصرف سیب و سایر میوه ها بر افراد مبتلا به دیابت می پردازد.

شاخص گلیسمی (GI) غذاها را بر اساس احتمال افزایش قند خون مقایسه می کند. غذاها نمره GI از 0 تا 100 را دریافت می کنند. آب کمترین امتیاز و گلوکز بالاترین امتیاز را دارد.

بدن کربوهیدرات ها و قندها را به سرعت از غذاهایی با نمره GI بالا مانند آب نبات جذب می کند.

کربوهیدرات های موجود در غذاهای با نمره GI پایین، کندتر وارد جریان خون می شوند، بنابراین خطر افزایش قند خون کمتر است.

سیب

به عنوان مثال، کورن فلکس، بسته به برند و نوع، در GI حدود 93 امتیاز دارد. این امتیاز بالایی است. امتیاز سیب حدود 39 است. این امتیاز در مقایسه با کورن فلکس نسبتاً پایین است.

در مجموع، سیب ممکن است تاثیر نسبتا کمی بر سطح انسولین و قند خون در بدن داشته باشد.

ممکن است فردی بخواهد با یک متخصص تغذیه یا یک مربی دیابت کار کند تا در مورد نیازهای غذایی خود صحبت کند.

در گذشته، برخی از پزشکان به مردم توصیه می کردند که کربوهیدرات های خود را به عنوان راهی برای مدیریت سطح قند خون بشمارند.

با این حال، دستورالعمل‌های کنونی برای مدیریت دیابت بر نیازهای فردی تمرکز دارد و دیگر مصرف کربوهیدرات خاصی را توصیه نمی‌کند.

هنوز هم برای کسی ضروری است که تغییراتی را که بعد از خوردن یک سیب تجربه می کند، زیر نظر بگیرد تا بداند چه چیزی در بدن خود انتظار دارد.