آیا می دانید چگونه آب را بجوشانید؟ سپس می توانید ملاس انگور را از ابتدا درست کنید!
به صورت آنلاین، می توانید با دستور العمل های مختلفی برای تهیه ملاس انگور خانگی روبرو شوید.
اما اگر میخواهید سریعترین راه را برای پختن شیره انگور در مشهد داشته باشید، به دنبال آن نباشید.
در زیر دستور العملی وجود دارد که به شما امکان می دهد تنها در 30 دقیقه از ملاس انگور لذت ببرید بله، تهیه ملاس خانگی می تواند به همین سرعت و آسان باشد!
- در یک قابلمه بزرگ، آب انگور را به جوش بیاورید.
- حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب انگور بجوشد.
- فومی را که به سطح می آید بردارید.
- به جوشیدن ادامه دهید تا مقدار آب انگور به نصف کاهش یابد.
- آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد.
- آن را به یک شیشه استریل شده با یک پوشش دربسته منتقل کنید.
همین – شما اولین دسته ملاس انگور خود را درست کردید! بله، فقط یک عنصر لازم است. و بله، درست کردن ملاس انگور می تواند بدون دردسر باشد!
هنگام تهیه ملاس انگور خانگی در آشپزخانه خود، می توانید از آب انگور قرمز یا سفید استفاده کنید.
با این حال، اگر ملاس انگور با ظاهر سنتی همان چیزی است که می خواهید، به سراغ آب انگور قرمز بروید.
هنگام خرید آب انگور، بررسی کنید که 100 درصد خالص باشد. روی بطری یا کارتن آب انگور باید نوشته شود که شکر و سایر مواد افزودنی ندارد.
با استفاده از انگور تازه نیز می توانید ملاس انگور درست کنید. با این حال، این یک فرآیند زمانبر خواهد بود. به این دلیل که انگور را باید له کرد و سپس صاف کرد.
ملاس انگور خانگی برای استفاده در دستور العمل های استفاده از ملاس انگور، از تهیه کوکتل گرفته تا پخت کیک، به خوبی (یا حتی بهتر از) همتای خریداری شده در فروشگاه است.
نحوه نگهداری ملاس انگور
نگهداری ملاس انگور درست مانند نگهداری ملاس از هر نوعی است:
باید در جای خشک و خنک قرار گیرد. برای دفع مورچه ها و سایر آفات باید قبل از پوشاندن لبه شیشه پاک شود. ملاس انگور را می توان در یخچالی که دمای آن پایین تر و پایدارتر است نیز نگهداری کرد.