سرآشپز بروس ماتل، دانشیار ارشد هنرهای آشپزی در مؤسسه آشپزی آمریکا، می گوید: “من دستگیره های پرچ شده را به جای جوش های نقطه ای ترجیح می دهم.
اگر آن تابه ها را به اندازه کافی به اطراف بکوبید یک دسته جدا می شود.
” او همچنین ظروف پخت و پز با دسته های فولادی ضد زنگ را ترجیح می دهد که برای قرار دادن در داخل فر مناسب هستند.
اگر یک تکه قابلمه استیل دسینی سست به نظر می رسد، به احتمال زیاد کیفیت پایینی دارد.
دستگیره ها را بررسی کنید: آیا با پرچ های قابل مشاهده محکم به هم چسبیده اند؟ آیا کف تابه سفت و محکم به نظر می رسد؟ اگر ماهیتابه را روی یک سطح صاف قرار دهید، آیا ثابت میماند و تکان نمیخورد؟ اگر پاسخ هر یک از این سؤالات منفی است، به دنبال یک تابه خوش ساخت نیستید.
Mattel همچنین می گوید که خوب است به دنبال ظروف آشپزی باشید که بیش از حد تزیین نشده باشند.
گریس وارد گوشه ها و سوراخ ها می شود و تمیز نگه داشتن آن را سخت تر می کند.
شاید بزرگترین مانع برای اکثر مردم این باشد که استفاده از ظروف استیل ضد زنگ سخت به نظر می رسد.
رادا میگوید: «بهعنوان سازنده ظروف آشپزی، خودم کاملاً از آن قدردانی نکردم تا اینکه شروع کردم به گذاشتن محصولاتمان در دستان مردم و متوجه نشدم که چقدر ناراحت هستند.
یکی از مسائلی که ممکن است آشپزهای مبتدی با آن مواجه شوند چسبیدن غذاها به تابه است.
رادا میگوید: چاشنیسازی که معمولاً با تابههای چدنی مرتبط است، در واقع فرآیندی است که میتوان آن را روی هر ماهیتابهای اعمال کرد.
حتی میتوانید یک تابه فولادی ضد زنگ تقریباً کاملاً نچسب بسازید که به تمیز کردن آسان کمک میکند.»
همانطور که رادا توضیح میدهد، «تابهتان را چند دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا از قبل گرم کنید و یک روغن چرب، معمولاً یک روغن با نقطه دود بالا بگیرید، و آن را دور تابه بچرخانید تا شروع به دود کند.
روغن را بیرون بریزید و یک دستمال کاغذی بردارید و آن را به دور تابه بمالید.
پس از اتمام کار باید یک روکش آینه براق داشته باشید که اگر آن را عالی انجام داده باشید، باید بتوانید انعکاس خود را در آن ببینید باید نسیم باشد.”
گران است، اما ارزش آن را دارد.
(تقریبا) هیچ راه حلی وجود ندارد: ظروف پخت و پز از جنس استنلس استیل می تواند گران باشد.
All-Clad که اغلب به عنوان استاندارد طلا در نظر گرفته می شود، یکی از گران ترین مارک های موجود است.
همین امر در مورد برند فرانسوی Mauviel نیز صدق می کند، که از لحاظ تاریخی به خاطر ظروف مسی اش معروف است، اما همچنین قطعات فولادی ضد زنگ فوق العاده ای می سازد.
یک تکه ظروف آشپزی از هر یک از شرکت ها به راحتی می تواند بیش از صد دلار قیمت داشته باشد، که تجهیز آشپزخانه را گران می کند.