در بهار، تابستان و اوایل پاییز ارزش استفاده از مواهب فصلی طبیعت را دارد. گیلاس، توت فرنگی، توت فرنگی، گلابی و مویز تنها تعدادی از محصولاتی هستند که می توانید به راحتی آنها را به ژله میوه ای خانگی تبدیل کنید. چگونه انجامش بدهیم؟
- میوه ها را کاملا بشویید و از شر قسمت های ناخواسته – دانه ها و دمگل ها خلاص شوید.
- سپس میوه ها را مخلوط کنید تا موس غلیظی به دست آید.
- ژلاتین مانند هنگام تهیه ژله از آب میوه، آب بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند.
- روی یک آتش کوچک، 1/3 موس را با آب (به نسبت های ذکر شده) و شکر گرم کنید.
- ظرف را از فر خارج کرده، بقیه موس و ژلاتین را اضافه کنید.
- ژله را مخلوط کرده و در قالب قرار داده و بعد از خنک شدن در یخچال قرار دهید.
ژله آماده بزرگ به روش های مختلف
افزودن آب لیمو یا لیمو ترش باعث طراوت بیشتر دسر می شود. این را به خصوص در گرمای تابستان در نظر داشته باشید. برای تهیه ژله می توانید از هر میوه جنگلی استفاده کنید.
زغال اخته و انگور فرنگی در دستور العمل ژله بسیار خوب عمل می کنند. ژله هلو یا هندوانه را امتحان کنید. برای تقویت طعم ژله میوه از میوه های خشک، پنیر ریکوتا یا ماسکارپونه استفاده کنید.
ژله های چند رنگ خانگی یکی از ساده ترین راه ها برای معرفی رنگ های بیشتر به آشپزخانه و اتاق غذاخوری شماست. شما قبلاً طرز تهیه ژله میوه را می دانید، پس بیایید این کار را انجام دهیم! نمی توان از کنار تارت خربزه بی تفاوت گذشت.
قلب هر لذیذی با دیدن یک خوراک گلابی با بستنی تندتر می زند، بنابراین توصیه می کنیم برای کمک های دوم برنامه ریزی کنید. آیا می دانید چه رنگی در این فصل شیک ترین خواهد بود؟
ما روی یک کیک صورتی با ژله شرط می بندیم که برای هر موقعیتی مناسب است. آیا می خواهید خانواده خود را غافلگیر کنید؟
پای سیب را با ژله سرو کنید که ظاهری کاملا متفاوت از نسخه کلاسیک خود دارد، اما طعم آن به همان اندازه خوب است. با یک کیک لایه ای رنگارنگ در آشپزخانه خسته نخواهید شد.