بادام سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین E، پروتئین و فیبر است. بادام درختی با پوست امسال ممکن است برای حمایت از کاهش وزن در افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، موثر باشند.
بادام یکی از محبوب ترین آجیل های درختی در جهان است.
آنها بسیار مغذی و سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
در اینجا چند فواید بادام برای سلامتی آورده شده است.
بادام دانه های خوراکی Prunus dulcis است که بیشتر درخت بادام نامیده می شود.
آنها بومی خاورمیانه هستند، اما ایالات متحده اکنون بزرگترین تولید کننده جهان است.
بادامهایی که میتوانید از فروشگاهها بخرید، معمولاً پوسته آنها برداشته میشود و مغزهای خوراکی داخل آن آشکار میشود. آنها به صورت خام یا بو داده فروخته می شوند.
آنها همچنین برای تولید شیر بادام، روغن، کره، آرد یا رب که به نام مارزیپان نیز شناخته می شود، استفاده می شود.
بادام دارای مشخصات مغذی قابل توجهی است. یک وعده 1 اونس (28 گرم) بادام حاوی:
- فیبر: 3.5 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- چربی: 14 گرم (9 مورد آن تک غیراشباع است)
- ویتامین E: 37 درصد از RDI
- منگنز: 32 درصد از RDI
- منیزیم: 20 درصد از RDI
- آنها همچنین حاوی مقدار مناسبی مس هستند
- ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فسفر
این همه از یک مشت کوچک است که تنها 161 کالری و 2.5 گرم کربوهیدرات قابل هضم را تامین می کند.
مهم است که توجه داشته باشید که بدن شما 10 تا 15 درصد کالری خود را جذب نمی کند زیرا برخی از چربی ها برای آنزیم های گوارشی غیرقابل دسترسی هستند.
بادام همچنین سرشار از اسید فیتیک است، ماده ای که به مواد معدنی خاصی متصل می شود و از جذب آنها جلوگیری می کند.
در حالی که اسید فیتیک به طور کلی یک آنتی اکسیدان سالم در نظر گرفته می شود، همچنین مقدار آهن، روی و کلسیمی که از بادام دریافت می کنید را کاهش می دهد.
بادام از آجیل های درختی بسیار محبوب است. بادام سرشار از چربی های تک غیراشباع سالم، فیبر، پروتئین و موارد مهم دیگر است.