اگر قهوه ای با طعم متفاوت می خواهید، دانه های خرمای نخل سبز را برشته کنید. مسافران بیابان از این به عنوان یک جایگزین ارزان برای نوشیدنی مورد علاقه خود استفاده می کردند.
هل را اضافه کنید و یک نسخه ملایم از “قهوه عربی” دریافت خواهید کرد.
در غیر این صورت میتوانید دانههای خرما را آسیاب کرده و به غذای تغذیهای برای حیوانات بز، شتر، گوسفند، گاو و مرغ تبدیل کنید.
موارد استفاده بیشتر از دانه خرما به غیر از مواد غذایی در زیر مورد بحث قرار گرفته است.
جوانه انتهایی و برگ های جوان خرما که سرشار از فسفر، پتاسیم، نیتروژن و خاکستر هستند را می توان به سالاد تبدیل کرد یا به عنوان یک غذای سبزی طبخ کرد.
درخت خرما در درجه اول برای میوه های آن کاشته می شود. کاربردهای دیگری نیز در بخش های تجاری و صنعتی دارد. در واقع برخی از این محصولات فرعی برابر یا مهمتر از خود میوه خرما هستند.
رایج ترین و ساده ترین استفاده تجاری از درخت خرما در محوطه سازی است. منظره خیابان های پوشیده از درختان خرما، هاله ای عجیب و باکلاس را به این منطقه تداعی می کند.
از این رو، استفاده گسترده از این درختان خرمای باشکوه در استراحتگاه ها و مناطق مسکونی لوکس.
درخت خرما به نور آفتاب زیادی نیاز دارد. بنابراین، اگر قصد دارید از آنها در محوطه سازی خود استفاده کنید، منطقه باز را انتخاب کنید که بیشترین ساعات نور خورشید را دریافت می کند.
می تواند دماهای بالا و پایین را تحمل کند اما نباید از 20 درجه فارنهایت (-6 درجه سانتیگراد) پایین بیاید.
روغن دانه خرما که سرشار از چندین اسید چرب است در صابون ها و لوازم آرایشی استفاده می شود.
ساختار شیمیایی روغن دانه خرما آن را به عنوان یک ماده تشکیل دهنده برای اسید اگزالیک مناسب می کند.
مزایای سلامتی دانه خرما شامل اثرات محافظتی در برابر عوارض اولیه دیابت، جلوگیری از آسیب DNA، محافظت از کبد و کلیه است.