تفاوت نایلون بسته بندی با نایلکس و سلفون چیست؟
یک سری تفاوت بین این دو وجود دارد. این تفاوت ها هر یک از آنها را به سمت عملکردهای مختلف سوق می دهد.
اکنون، این مقاله قصد دارد به برخی از این تفاوت ها بپردازد.
1. ضخامت
برخلاف نایلون، سلفون دارای سطح باریک و ساختاری باریک است که منجر به راحتی حمل و نقل، استفاده و نگهداری می شود.
اگرچه استفاده از سلفون برای حمل محصولاتی مانند نایلون امکان پذیر نیست، اما بهترین انتخاب برای نگهداری از محصولات غذایی تازه و مستعمل مانند گوشت،
کیک، غذای پخته و غیره در طول زمان است.
2. چسبندگی
چسبندگی یکی از مهم ترین و کاربردی ترین خواص سلفون است که باعث می شود سلفون برای ده ها منظور به ویژه برای بسته بندی مواد غذایی و میوه های تازه و
مستعمل همانطور که قبلا ذکر شد قابل استفاده باشد.
این ویژگی سلفونی این محصول را برای پوشاندن انواع محصولات با کمترین زحمت به هر شکل نامتقارن یا عجیب و غریب مناسب می کند.
3. شفافیت
شفافیت جذابترین ویژگی سلفون است، به گونهای که بیشتر از سایر محصولات بستهبندی میدرخشد.
این ویژگی در جلب توجه مشتریان و نزدیک شدن آنها به محصول و تلاش برای لمس آن نقش اساسی دارد.
همچنین سلفون را به انتخاب اصلی برای نگهداری و پوشاندن محصولات غذایی تبدیل میکند، زیرا به مشتریان اجازه میدهد محصول یا غذا را به روشی مشخصتر
شناسایی و بررسی کنند.
4. وزن
سبک وزن بودن نیز یکی دیگر از ویژگی های مهم سلفون است که جابجایی محصول تحت پوشش را امکان پذیر می کند.
به هیچ وجه احساس وزن ندارید و با این حال هنوز مطمئن هستید که محصول شما ایمن و تازه و درخشان باقی می ماند و ظاهر خوبی دارد.
سلفون انعطاف پذیر و قوی برای بسته بندی مواد غذایی از کیفیت بالایی برخوردار است.
سلفون یک بسته بندی شفاف است که برای محافظت از محصولات غذایی در نظر گرفته شده است.
این کاغذ مواد غذایی شفاف و شیک، برای جدا کردن تکههای ژامبون یا پنیر ایدهآل است.
مطابق با انتظارات حرفه ای ها در تجارت پذیرایی، سلفون شفاف ارائه زیبایی از محصولات غذایی شما را تضمین می کند.
شفاف و تصفیه شده، این بسته بندی دارای کیفیت حرفه ای و ارائه عالی است. این بسته بندی کاملا شفاف، دید دست نخورده ای از محتوای بسته بندی شده ارائه
می دهد و بنابراین به شما امکان می دهد با رنگ ها و مواد بازی کنید تا زیباترین ارائه های خود را ایجاد کنید.