گوجه فرنگی های کم آب یک تحول شگفت انگیز در دنیای نگهداری مواد غذایی است. پودر گوجه فرنگی به تنهایی می تواند خود را به چیزی تبدیل کند که طعم فوق العاده غنی گوجه فرنگی را به بسیاری از چیزها می دهد و در عین حال بر یک غذا غلبه نمی کند.
از پودر گوجه فرنگی: اگر نمی توانید خودتان رب گوجه فرنگی را در هر زمانی از سال بکارید، به سادگی شروع کنید.
از گوجهفرنگی تازه: گوجهفرنگیها (برش، مکعب یا پوره)، از جمله گوشت و پوست را آبگیری کنید.
روش دیگر، از پوست باقی مانده از کنسرو گوجه فرنگی برای طعم غنی گوجه فرنگی استفاده کنید.
گوجه فرنگی ها را در آبگیر در دمای 125 درجه فارنهایت/52 درجه سانتیگراد خشک کنید تا کاملا خشک شوند.
میتوانید گوجهفرنگیها را در فر روی یک صفحه کوکی با کاغذ روغنی با دمای 170 درجه فارنهایت/76 درجه سانتیگراد یا پایینتر، در حالی که در آن با قاشق مخصوص فر باز است، خشک کنید.
مراقب باشید که گوجه فرنگی نسوزد، اما آنها را خشک کنید.
برای تهیه پودر گوجه فرنگی می توانید از هر نوع گوجه فرنگی رسیده استفاده کنید.
اکثر آنها بهتر است ابتدا پوره شوند تا چرم ایجاد شود و سپس خشک شود. گوجهفرنگیهای گوشتیتر را میتوان نازک برش داد یا به صورت مکعبی خرد کرد و خشک کرد.
در ظرف تخم مرغی بپاشید: به عنوان چاشنی روی تخم مرغ های سرخ شده خوشمزه است و تخم مرغ های همزده را بلندتر می کند!
برای بیسکویت و سس در سس خود بپاشید (یادم می آید که مادربزرگم تکه های گوجه فرنگی درست می کرد و عاشق تغییر طعم بود)
سس گوجه فرنگی را با این بیسکویت های گوجه فرنگی خوش طعم و نسخه DIY کوکتل آب گوجه فرنگی از زیر امتحان کنید.
سس پیتزا را با 4 ترابایت پودر رب گوجه فرنگی، 4 ترابایت آب، فلفل، ½ ترابایت پونه کوهی خشک، ریحان و رزماری، 1 قاشق چایخوری پودر سیر و نمک درست کنید.
با کمی روغن زیتون و 1.5 درجه سانتیگراد آب مخلوط کنید.