یک دمنوش گیاهی که از برگ درخت میوه سورسوپ تهیه می شود چای ترش سیستان و بلوچستان است. میوه و برگ ها حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها، فیتواسترول ها و تانن ها هستند.
چای Soursop همچنین چای گراویولا نامیده می شود و شایعه شده است که قدرت قابل توجهی برای پیشگیری یا درمان سرطان دارد.
با این حال، متأسفانه، محققان نتوانستهاند این مزیت را در مطالعات بالینی در مورد برگهای ترش ثابت کنند.
درختان سورسوپ بومی مناطق گرمسیری در آمریکای شمالی و جنوبی هستند. میوه ترش یک میوه بیضی شکل یا قلب شکل بزرگ با پوست خاردار است.
برخی منابع این میوه را دارای مزه مشک توصیف می کنند، در حالی که برخی دیگر طعم آن را با طعم موز یا پاپایا مقایسه می کنند.
بسیاری از مردم همچنین از برگ درخت میوه ترش برای تهیه چای ترش استفاده می کنند که گاهی اوقات به آن چای گراویولا می گویند.
نامهای دیگر سورسوپ شامل گوانابانا، سیب کاستارد و پنجه پنجه برزیلی میشود.
برخی از افراد چای ترش را با مواد دیگری از جمله میوه سورس، ماچا یا سایر ترکیبات گیاهی ترکیب میکنند تا طعم آن را تغییر دهند یا فواید سلامتی را افزایش دهند.
مردم از این میوه برای تهیه آبمیوه، اسموتی، بستنی و سایر خوراکی های شیرین استفاده می کنند.
چای Soursop یک “چای” به معنای سنتی نیست و از برگ های گیاه Camellia sinensis مانند چای سیاه یا چای سبز تهیه نمی شود. فقط با استفاده از بخشهایی از گیاه ترش دم میشود.
که هیچ کافئینی ندارد. بنابراین چای ترش کاملاً بدون کافئین است.
مهمترین مزیت سلامت چای ترش که در تبلیغات آنلاین یا فروشگاه ها می بینید، درمان سرطان است.
بسیاری معتقدند که چای گراویولا یا چای تهیه شده از برگ های ترش می تواند سرطان را درمان، پیشگیری و حتی درمان کند. با این حال، در حال حاضر هیچ مدرک قابل توجهی برای حمایت از این ادعاها وجود ندارد.